• ads

Ποιές σειρές πρέπει να δείτε τον Απρίλιο!

In Απόψεις
Apr 7th, 2015
0 Comments

Ποιες σειρές να δείτε τον Απρίλιο!

” Το TheSeries σας προτείνει κάποιες από τις καλύτερες σειρές για τον μήνα Απρίλιο”

1) Outlander

 

Το Outlander είναι το νέο πετυχημένο στοίχημα του Starz, που ύστερα από τα Spartacus και Da Vinci’s Demons, προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μια ακόμα σειρά με ιστορικό περιεχόμενο. Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλογραμμένη σειρά, με πολύ όμορφη μουσική υπόκρουση, που μας κέρδισε με το πρώτο μισό της σεζόν που τρέχει και μετά από μία διακοπή λίγων μηνών επιστρέφει τον Απρίλιο. Στα συν της σειράς η πανέμορφη Ιρλανδή Caitriona Balfe που έχει προσεγγίσει εξαιρετικά τον ρόλο και γοητεύει…ποικιλοτρόπως, έχοντας μια σιγουριά και μια ηρεμία που ηρεμούν και κεντρίζουν το θεατή.

2) Mad Men

Η 7η σεζόν θα είναι και η τελευταία για το Mad Men που ίσως καταφέρει να κερδίσει και άλλα βραβεία μετά τα 15 Emmy και τις 4 Χρυσές Σφαίρες. To AMC όπως και με το Breaking Bad χώρισε την έβδομη σεζόν του Mad Men στα δύο. Το πρώτο μισό έκανε πρεμιέρα πέρσι, ενώ τα τελευταία επτά επεισόδια ξεκινούν φέτος τον Απρίλιο.

3) Daredevil

Μια ακόμα σειρά της Marvel κάνει την εμφάνιση της στο τηλεοπτικό τοπίο μετά τα Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D και Agent Carter. Το ύφος της σειράς είναι αναμφισβήτητα πιο σκοτεινό , τόσο θεματικά όσο και κυριολεκτικά , σε σύγκριση με το μεγαλύτερο μέρος της κινηματογραφικής παραγωγής της Marvel .Ο Daredevil από το trailer φαίνεται να επιδιώκει συγχώρεση, όχι για το τι έχει κάνει αλλά για αυτό που είναι έτοιμος να κάνει. Και από την εμφάνιση των πραγμάτων, το τι ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει είναι αρκετά αιματηρό.Όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν του Daredevil θα κάνουν  ντεμπούτο  αποκλειστικά στο Netflix στις 10 Απριλίου.

4) Game of Thrones

Ό, τι και να πούμε είναι λίγο. Η σειρά που όλοι περιμένουν πήρε, έστω και αργά, ημερομηνία πρεμιέρας και μας έκανε να αναφωνήσουμε ‘Επιτέλους’, με μια αίσθηση ανακούφισης. Ανήμερα το Πάσχα λοιπόν, το Game of Thrones θα επιστρέψει με τη πέμπτη σεζόν του και ο καθένας από εμάς θα στηθεί μπροστά στον τηλεοπτικό δέκτη για τους δικούς του λόγους, αφού τα ανοιχτά μέτωπα είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις ποιό θεωρείς σημαντικότερο για την ‘ερωτική’ σχέση σου με τη σειρά του HBO. Stark, Lannister, Targaryen θα αναμετρηθούν ξανά στο ‘παιχνίδι των θρόνων’, σε μια ιστορία που ούτε ο ίδιος ο συγγραφέας δεν ξέρει πως θα τελειώσει. Λίγη υπομονή ακόμα…

5) Silicon Valley

Το SilionValley ανταποκρίνεται πλήρως στους ρυθμούς που κινείται η τεχνολογία των εφαρμογών και ο πόλεμος των μεγάλων εταιρειών. Οι λέξεις startup και application κυριαρχούν στο 2014 και βλέπουμε από πρώτο χέρι πως αναπτύσσονται σε ένα παράλληλο κόσμο από αυτόν που ζούμε, σε αυτόν της California. Όλα αυτά μέσα σε μια κωμωδία με nerd στοιχεία, αμήχανες καταστάσεις έξι νέων που θα μπουν σε περιπέτειες ξεφεύγοντας από τη μοναδική τους ασχολία, την οθόνη ενός υπολογιστή.

TheSeries.gr Team®

It's only fair to share...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Buffer this page